MTK:n metsäpolitiikan AMK-konferenssiKOHDERYHMÄ
AMK-opiskelijat ja opettajat

TAVOITE
Tavoitteena on perehdyttää opiskelijat maatalous- ja maaseutupolitiikan ajankohtaisiin sekä alan tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin ja kasvattaa heidän ymmärrystään MTK:n perustehtävästä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
MTK täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Juhlavuoden kunniaksi katse suunnataan tulevaan ja konferenssin teemana on tulevaisuus. Haluatko Sinä olla mukana vaikuttamassa maaseudun elinkeinojen ja MTK:n tulevaisuuteen?

Konferenssissa pohditaan yhdessä MTK:n asiantuntijoiden, tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa, kuinka maailmanlaajuiset muutosilmiöt vaikuttavat maa- ja metsätalouteen, maaseutuyrittäjyyteen ja järjestötoimintaan. Maatalous- ja maaseutupolitiikan ajankohtaiskatsausten lisäksi biotaloutta, tuotantoeläinten hyvinvointia, markkinavaikuttamista ja ympäristöasioita tarkastellaan tulevaisuusnäkökulmasta käsin.

KONFERENSSIN HINTA:

35 Euroa/osallistuja. Maksu maksetaan hotellin ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisältää konferenssin ohjelman, lounaan ja kahvin sekä majoittumisen kahden hengen huoneessa. Peruuttamattomasta varauksesta tai peruutusajan jälkeen tulevasta peruutuksesta laskutetaan 35 Euroa/henkilö.

Tiedekeskus Heureka, Vantaa (majoitus Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa)

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/MTKn_metsapolitiikan_AMKkonferenssi_0025

Lisätietoja: 

Anna-Liisa Knuuti, MTK, koulutusvastaava, puh. 040 128 1299, anna-liisa(at)mtk.fi