Metsuri.jpg
Metsuri.jpg

Tehdään juhlavuosi yhdessä


Tehdään juhlavuosi yhdessä

SCROLL DOWN

Tehdään juhlavuosi yhdessä


Tehdään juhlavuosi yhdessä

Ilmoita tapahtumasta

Juhlavuosi tehdään yhdessä 2017! Kaikki on kutsuttu järjestämään tapahtumia ja muuta ohjelmaa MTK 100 juhlavuoteen. Tapahtumakalenteri päivittyy jatkuvasti uusilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla joihin niin MTK:n jäsenet, sidosryhmät kuin kaikki suomalaiset ovat tervetulleita.

Ilmoita liittosi, tuottajayhdistyksesi tai metsänhoitoyhdistyksesi tapahtumasta meille, julkaisemme sen yhteisessä tapahtumakalenterissamme osoitteessa www.kasvutarinoita.fi/. Kalenterista löytyy myös ruoka- ja metsäpuolen Suomi 100 -yhteishankkeiden tapahtumat, jotka nivoutuvat osaksi MTK 100 juhlavuoden ohjelmaa; Syödään Yhdessä, Tulevaisuuden Kuusi sekä Bioaika-tapahtumakiertue.

Merkitse alla olevaan lomakkeeseen pyydetyt tiedot tapahtumastasi. Muista kertoa myös tapahtuman yhteyshenkilön tiedot sekä liittää mukaan lyhyt kuvaus tapahtumastasi. Tapahtumasi merkitään juhlavuoden kalenteriimme mahdollisimman pian.

Tarvitsetko lisätietoja tai apua tapahtumasi ilmoittamisessa? Ota meihin yhteyttä viestinta(at)mtk.fi tai 040 920 9810.
Materiaaleja oman MTK 100 tapahtuman viestintään löydät Materiaalipankista. MTK ohjelma on osa Suomi 100-ohjelmaa ja voimme hyödyntää viestinnässä Suomi 100-tunnusta yhdessä MTK 100 tunnuksen kanssa.


Valitse joko MTK-liitto, tuottajayhdistys tai metsänhoitoyhdistys. Jos tapahtuma on valtakunnallinen, valitse kohta ’Valtakunnallinen’ pudotusvalikon lopusta.
Tapahtuman alkamispäivä *
Tapahtuman alkamispäivä
Tapahtuman päättymispäivä
Tapahtuman päättymispäivä
Tapahtuma on *
Tapahtuman yhteyshenkilön tiedot, jos eri kuin ilmoittaja