100vkasvua.jpg
100vkasvua.jpg

Video


MTK 100 vuotta kasvua

SCROLL DOWN

Video


MTK 100 vuotta kasvua

 

MTK 100 juhlavuosi päättyy 31.12.2017, katso MTK 100 kiitosvideo

Suomalaisella maaseudulla, ruoantuotannolla ja metsätaloudella on aina ollut merkittävä rooli itsenäisen Suomen historiassa. Yhdessä ne muodostavat vahvan kasvutarinan. Maaseudulla tapahtuu kasvun ihme joka vuosi, toisaalta biotalouden uudet innovaatiot luovat meille tulevaisuuden kasvua.

MTK 100 vuotta kasvua -juhlavuoden ohjelma kutsuu kaikkia osallistumaan. Luvassa on maaseudun elinkeinojen kuluttajatyöhön, edunvalvontaan, tutkimukseen sekä maaseudun kulttuuriin ja sivistykseen liittyvää ohjelmaa. MTK 100 ohjelma on osa Suomi 100-ohjelmaa. 

Lisäksi ruoka- ja metsäpuolen Suomi 100 yhteishankket: Syödään yhdessä; Bioaika-tapahtumakiertue; Tulevaisuuden Kuusi, nivoutuvat osaksi MTK 100 valtakunnallista ohjelmaa. 

Juhlavuoden tavoitteena on maaseudun elinkeinojen ammattiylpeyden vahvistaminen.  Juhlavuosi kokoaa yhteen järjestön kaikkia tasoja ja jäsenistöä kertomaan maa- ja metsätalousyrittäjien kasvuntarinoita suomalaiselta maaseudulta. Yhdessä tuotamme juhlavuoden tapahtumia ja muuta ohjelmaa ympäri Suomen.  MTK 100 vuotta kasvua -ohjelma on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa. 

 

Olemme koonneet materiaalipankkiin kuvia ja muuta aineistoa, joita MTK-liitot ja tuottajayhdistykset voivat käyttää omien MTK 100 -juhlavuoden tapahtumien viestintään.  

MTK 100 vuotta kasvua valtakunnallinen ohjelma 

Kysymyksiä ja vastauksia MTK 100 juhlavuodesta