miespellossa.jpg
miespellossa.jpg

Tiedostot


Materiaalipankki

SCROLL DOWN

Tiedostot


Materiaalipankki

MTK 100 juhlavuosi tehtiin yhdessä ja alla MTK 100 vuotta -materiaalipankki juhlavuoden tekijiöille ja viestijöille. Juhlavuoden laajasta ohjelmasta viestiittiin niin nettisivujen, tapahtumakalenterien, tiedotteiden, somekanavien kuin uutiskirjeen kautta vuosina 2016-2017. Juhlavuoden tapahtumakalenteriin ilmoitettiin yli 200 tapahtumaa. 

MTK 100 viestintä hiljenee 2018. MTK 100 nettisivut www.kasvutarinoita.fi on avoinna 31.8.2018 asti, mutta sisältöä ei enää päivitetä. #mtk100 viestintä päättyy some-kanavissa mutta videot ovat katsottavaissa MTK:n Youtube-kanavassa. MTK 100 ja Suomi 100 -logollisia näkyvyysmateriaaleja ei tulisi käyttää vuoden 2017 jälkeen.


LOGOT

MTK juhlavuoden logo
Zip-pakattu jpg-tiedosto RGB-väreillä

MTK juhlavuoden logotiedostot
Zip-pakattu kansio

MTK juhlavuoden graafinen ohjeisto
Pdf-tiedosto


Suomi 100 -tunnus
Zip-pakattu jpg-tiedosto RGB-väreillä

Suomi 100 -tunnus
Pdf-tiedosto RGB-väreillä

Ohje tunnusten yhteiskäyttöön
Pdf-tiedosto

Opas hanke- ja yritysyhteistyöhön Suomi 100-tunnuksen käytössä: Suomi 100 -brändi ja ohjelmahankkeiden yritysyhteistyöKUVAT
Kilkkaamalla kuva aukeaa ikkunaan, josta saat ladattua sen koneellesi hiiren oikeanpuolen näppäintä klikkaamalla ja valitsemalla "Tallenna".


Kuvat ovat julkaisuvapaita, mutta merkitsethän kuvaoikeustiedot julkaisuun mukaan. Kuvaoikeustiedot löytyvät kunkin kuvan alta.


Suomi 100 -ohjelman yhteishankkeet


Syödään yhdessä

Syödään yhdessä materiaalin löydät täältä: http://syodaanyhdessa.fi/materiaalipankki/