Karuselli


SCROLL DOWN

Karuselli


MTK ja valtaosa sen jäsenliitoista ja yhdistyksistä viettää 100-vuotisjuhliaan vuonna 2017. Vietämme juhlavuottamme kertomalla kasvutarinoita maaseudun yrittäjistä ja heidän elämästään. Juhliin kutsumme jäsentemme lisäksi kaikki suomalaiset. MTK 100 -ohjelma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Tule ja osallistu!

Katso video

Ajankohtaista


SCROLL DOWN

Ajankohtaista


Tapahtumat


#mtk100
#kasvutarinoita


Nostot


SCROLL DOWN

NostotYhteistyökumppanit


SCROLL DOWN

Yhteistyökumppanit


Yhteistyössä


hk-ctr.jpg
isku-ctr.jpg
k-ctr.jpg
lahitapiola-ctr.jpg

Yhteishanke-esittelyt-malli


 

 

SCROLL DOWN

Yhteishanke-esittelyt-malli


 

 


Suomi 100 -ohjelman yhteishankkeet

Itsenäisyyden juhlavuoden Suomi 100 -teema on ’Yhdessä’. MTK on mukana seuraavissa ruoka- ja metsäpuolen yhteishankkeissa.


Tulevaisuuden kuusi

Tulevaisuuden kuusi -kampanja tarjoaa tilaisuuden kunnioittaa itsenäisyytemme historiaa ja tukea tulevaisuuden kestävää kehitystä istuttamalla yhdessä mahdollisimman monta juhlapuuta satavuotiaalle Suomelle.

Bioaika

Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja sen nuorille. Tapahtumakiertue tiivistyy kesä- ja koulukiertueisiin kesä-joulukuussa 2017. Läpi Suomen ulottuvan kiertueen muodostaa pyörillä kulkeva tiedekeskusnäyttely, Bioaika-rekka. Kiertueen aikana esitellään myös kiertuepaikkakuntien biotalousvahvuuksia. Bioaika-rekan tuottaa Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke yhdessä Tiedekeskus Tietomaan kanssa. Kiertueen päärahoittajia ovat Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten säätiö. Tapahtumakiertue toteutetaan yhdessä biotalouden toimijoiden kanssa. Bioaika on osa Suomi 100 -ohjelmaa. Tule rakentamaan yhteistä tulevaisuuttamme!

Syödään yhdessä!

Syödään yhdessä -ilmiössä kaikki on kutsuttu juhlistamaan Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä yhteisen ruokapöydän ääreen. Luvassa on monenlaisia pieniä ja suuria tapahtumia, joissa ihmiset syövät yhdessä.