Sata suomalaista paikallislehteä julkaisee yhdessä maa- ja metsätalouslitteen


Omasta maasta -liite ilmestyy tänä ja ensi viikkona paikallislehtien välissä. Liite on tehty yhteistyössä MTK:n kanssa. Yhtä laajasti ilmestyvää, osin yhteistä teemalehteä ei ole tätä ennen koskaan tehty suomalaisissa paikallislehdissä.

Sata suomalaista tilattavaa paikallislehteä julkaisee yhteisen maa- ja metsätaloutta sekä maaseudun elämää esittelevän liitteen. Liitteet ilmestyvät viikoilla 45 ja 46 tilattavien paikallislehtien välissä. Ensimmäisenä liitteen julkaisevat Pohjankyrö- ja Kyrönmaa –lehdet 6.11.

Liite sisältää sekä valtakunnallisia että paikallisia juttuja.

"Yhtä laajasti ilmestyvää, osin yhteistä teemalehteä ei ole tätä ennen koskaan tehty suomalaisissa paikallislehdissä. Teemme historiaa ja samalla tulevaisuutta", Suomen Paikallismediat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Henriksson sanoo. 

Paikallisista liitteistä kootaan myös laaja maa- ja metsätalousaiheinen digilehti. 

Paikallislehtien yhteinen Omasta maasta -liite on tehty yhteistyössä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n kanssa, joka on myös yksi liitteen ilmoittajista.

"MTK täyttää tänä vuonna sata vuotta itsenäisen Suomen tavoin. Halusimme juhlavuotenamme kertoa suomalaisille kuluttajille siitä pitkäjänteisestä työstä, jota jäsenkuntamme on tehnyt ja tekee maaseudulla vastuullisen ja laadukkaan suomalaisen ruuan ja puun tuotannossa ja jatkojalostuksessa. Paikallismediat ovat luettuja ja kiinnostavia medioita omalla alueellaan ja tarjosivat valtakunnallisen liitteen kautta hyvän median viestimme viejäksi laajalle lukijakunnalle, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen sanoo.

Lisätietoa: https://www.mtk.fi/ajankohtaista/uutiset/uutiset_2017/fi_FI/paikallismediat_maa_ja_metsatalousliite/