MTK:n juhlavuosi tehdään yhdessä: ilmoita tapahtumasi Kasvutarinoita.fi -sivustolle


MTK juhlii koko vuoden ja juhlavuosi tehdään yhdessä. Kaikki on kutsuttu järjestämään tapahtumia ja muuta ohjelmaa MTK 100 -juhlavuoteen. Juhlavuoden sivusto Kasvutarinoita.fi kokoaa yhteen kaikki juhlavuoden tapahtumat. Myös sinä voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan sivustolle. Muista myös kasvutarinoita.fi -sivuston materiaalipankki, joka tarjoaa kuvia ja videoita juhlavuoden käyttöön.

MTK:n 100-vuotisjuhlavuoden tavoitteena on maaseudun elinkeinojen ammattiylpeyden vahvistaminen.  Juhlavuosi on koonnut yhteen järjestön kaikkia tasoja ja jäsenistöä kertomaan maa- ja metsätalousyrittäjien kasvutarinoita suomalaiselta maaseudulta.  Juhlavuoden aikana on jo nähty monta isompaa ja pienempää tapahtumaa kuten maakunnista toiseen siirtynyt videotaideteoskiertue, MTK:n 100-vuotisjuhla ja liittokokous Messukeskuksessa sekä MTK-liittojen ja -yhdistysten järjestämät paikalliset tapahtumat.

MTK:n juhlavuosi tehdään yhdessä: Kaikki on kutsuttu järjestämään tapahtumia ja muuta ohjelmaa MTK 100 juhlavuoteen. Juhlavuoden sivusto Kasvutarinoita.fi kokoaa yhteen kaikki juhlavuoden tapahtumat. Tapahtumakalenteri päivittyy jatkuvasti uusilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla joihin niin MTK:n jäsenet, sidosryhmät kuin kaikki suomalaiset ovat tervetulleita.

Myös sinä voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan sivustolle:

Ilmoita liittosi, tuottajayhdistyksesi tai metsänhoitoyhdistyksesi tapahtumasta meille, julkaisemme sen yhteisessä tapahtumakalenterissamme osoitteessa www.kasvutarinoita.fi. Kalenterista löytyy myös ruoka- ja metsäpuolen Suomi 100 -yhteishankkeiden tapahtumia, jotka nivoutuvat osaksi MTK 100 juhlavuoden ohjelmaa. Näitä ovat Syödään Yhdessä ja Tulevaisuuden Kuusi -tapahtumat sekä Bioaika-tapahtumakiertue.

Merkitse tapahtumatietosi täältä löytyvään lomakkeeseen: Ilmoita tapahtumasi. Muista kertoa myös tapahtuman yhteyshenkilön tiedot sekä liittää mukaan lyhyt kuvaus tapahtumastasi. Tapahtumasi merkitään juhlavuoden kalenteriimme mahdollisimman pian.

Tarvitsetko lisätietoja tai apua tapahtumasi ilmoittamisessa? Ota meihin yhteyttä viestinta(at)mtk.fi.

Muista myös kasvutarinoita.fi -sivuston Materiaalipankki. Voit käyttää kuvia ja materiaaleja oman MTK 100 -tapahtumasi viestinnässä.

MTK ohjelma on osa Suomi 100-ohjelmaa ja voimme hyödyntää viestinnässä Suomi 100-tunnusta yhdessä MTK 100 tunnuksen kanssa.