Vuoden viimeinen MTK1 Toimijana järjestössä -juhlaseminaari 5-6.10. Vierumäellä


MTK 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestökoulutus kutsuu kaikki MTK:n jäsenet MTK 1 juhlaseminaariin. Vuoden aikana järjestään viisi seminaaria ympäri Suomea. Vuoden viimeinen seminaari järjestetään Scandic Vierumäellä 5.-6.10.2017. Seminaariin odotetaan yli 80 osallistujaa. 

Seminaarien tavoitteena on tutustua 100-vuotiaaseen MTK-järjestöön ja sen tärkeimpiin tehtäviin. Asiantuntijoiden johdolla pohditaan tämän päivän vaikuttamista: Miten maa- ja metsätalouteen liittyviin kysymyksiin vaikutetaan? Mitä on tulevaisuuden energian- ja ruoantuotanto? Kuinka ilmastonmuutokseen liittyvät asiat vaikuttavat elinkeinoihimme? Miten hyvinvointia ylläpidetään muutospaineiden keskellä?

Seminaarissa tarkastellaan, mistä suomalaisten maa-, metsä- ja maaseutuyrittäjien ammattiylpeys syntyy. Tähtiesiintyjinä toimivat Duudsonien Jarppi ja HP innostavat osallistujia lähettämään ammattiylpeydestä kertovan lyhyen videon järjestökoulutukselle. Tapahtuman yhteistyökumppani Isku antaa tunnustuksen parhaalle videolle. 

Oheisessa videossa Jarppi ja HP antavat vinkkejä videon tekoon:  https://dreambroker.com/channel/wsvl47nd/gdz6moxq

Ensimmäinen seminaari järjestettiin Tahkolla tammikuussa. Katso lyhyt tallenne tapahtumasta: https://dreambroker.com/channel/882ux34j/o3py3aj6

Seminaarin ohjelma ja lounas juhlakahveineen on MTK:n jäsenille maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 28.9.2017:

https://www.lyyti.in/juhlaseminaari_vierumaki

Lisätietoja:
www.mtk.fi/koulutus

Anna-Liisa Knuuti, koulutusvastaava, MTK, anna-liisa.knuuti@mtk.fi, 040 128 1299