MTK1-juhlaseminaarit ovat MTK-koulutuksen alkuvuoden panos MTK100-juhlavuoteen. Seminaareja järjestetään läpi kevään ja niissä tarjotaan laaja kattaus MTK:n perustoimintaan ja osaamiseen sekä pohditaan yhdessä tulevaisuuden ruoantuotannon haasteita. Kevään viimeiseen seminaariin Leville 20.-21.4.2017 on vielä mahdollista ilmoittautua mukaan.

Ensimmäiseen MTK1-juhlaseminaariin Tahkolla 20.-21.1.2017 saapui 80 MTK:n jäsentä. Osa osallistujista oli kokeneita järjestövaikuttajia, osa oli mukana MTK:n tapahtumissa ensimmäistä kertaa. Monipuolinen ohjelma innosti ja rohkaisi heitä mukaan oppimaan ja keskustelemaan 100-vuotiaan järjestön ajankohtaisista kysymyksistä. MTK:n koulutusvastaava Anna-Liisa Knuuti on ilahtunut koulutustilaisuuksien positiivisesta vastaanotosta.

-    Tunnelma oli aktiivinen ja läsnä oleva. Tapahtuman nopeasti etenevä formaatti sopi koulutustilaisuuteen hyvin ja jaksoi innostaa keskusteluun ruoasta ja energiasta koko kahden päivän ajan. 

Seminaarin kantavana teemana oli ammattiylpeys. Osallistujia oli etukäteen pyydetty lähettämään lyhyt videotarina siitä, mistä he ovat ylpeitä omassa ammatissaan. Kilpailuun osallistui neljä hienoa tarinaa. Duudsonien Jarppi ja HP äänestivät yleisön kanssa suosikkinsa ja voittajalle ojennettiin Iskun lahjakortti. Jarppi ja HP kertoivat elämänmakuisen tarinansa siitä, kuinka harrastuksesta syntyi yritystoimintaa matkalla Härmästä Hollywoodiin.

-    Duudsonit nostivat omissa tarinoissaan esille ammattiylpeyden tärkeyden myös niinä hetkinä, jolloin elämässä on tullut vastoinkäymisiä. Tarinat herättivät ajatuksia ja keskustelua vielä tilaisuuden jälkeen, Anna-Liisa kertoo.

 Eniten ääniä saanut video palkittiin Iskun lahjakortilla

Eniten ääniä saanut video palkittiin Iskun lahjakortilla

MTK1-juhlaseminaarit ovat MTK-koulutuksen alkuvuoden panos MTK100-juhlavuoteen. Seminaareja järjestetään läpi kevään ja niissä tarjotaan laaja kattaus MTK:n perustoimintaan ja osaamiseen sekä pohditaan yhdessä tulevaisuuden ruoantuotannon haasteita. Tahkon jälkeen seminaareja on järjestetty Ellivuorella ja Härmässä.

Viimeinen MTK1-juhlaseminaari järjestetään Spa Hotel Levitunturissa 20.-21.4.2017. Seminaarin yhteydessä järjestetään Maaseutunuorten kevätrieha. Ilmottaudu mukaan seminaariin linkistä:
Spa Hotel Levitunturi 20.-21.4.2017

Katso videoita juhlaseminaareista:

MTK1 Juhlaseminaari Tahko

MTK1 Juhlaseminaari Ellivuori

MTK1 Juhlaseminaari Härmä

Lisätietoja Anna-Liisa Knuuti, MTK koulutusvastaava, 040 128 1299, anna-liisa.knuuti@mtk.fi  

 

Päivitetty 24.2.