Juhlavuoden päättyessä myös MTK 100 viestintä hiljenee loppuvuoden aikana. MTK 100 verkkosivusto www.kasvutarinoita.fi on avoinna 31.8.2018 asti, mutta sisältöä ei enää päivitetä. Tapahtumatietoja ei voi enää päivittää eikä uutisia julkaista. 

Myös MTK 100 viestintä ja päivitykset MTK:n somekanavissa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä hiljenee asteittain. Juhlavuoden Kasvutarinoita-videot, MTK 100 tapahtumien ja juhlanäytelmän videot ovat edelleen katsottavissa YouTube-kanavalla. MTK 100 juhlatoimikunta päättä niin ikään toimintansa. 

Juhlavuoden tuottaja Bettina Lindfors jatkaa uusiin tehtäviin vuoden 2018 alussa. Juhlavuoden koskevissa asioissa voit tarvittaessa olla yhteydessä MTK-viestintään.

MTK 100 ja Suomi 100 logojen ja markkinointimateriaalien käyttö päättyy

Juhlavuoden päättyessä MTK 100 ja Suomi 100 -näkyvyysmateriaalin käyttö päättyy. MTK 100 ja Suomi 100 -logollisia näkyvyysmateriaaleja ei tulisi käyttää vuoden 2017 jälkeen. Ohjelmaan kuuluvissa, vuoden 2017 aikana valmistuneissa teoksissa, esim. julkaisuissa ja av-tuotannoissa MTK 100 ja Suomi 100 tunnukset toki pysyvät myös vuodenvaihteen jälkeen. Mikäli juhlavuoden ohjelman osana syntynyt hanke, esim. näytelmä tai näyttely jatkaa elämäänsä juhlavuoden jälkeen uusissa kohteissa, voi yhteydestä juhlavuoteen kertoa ilman tunnusta sanallisesti esimerkiksi muodossa: ’Tämä hanke/näytelmä/näyttely on valmistunut osana MTK:n ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.’

Lisätietoja saa MTK-viestinnästä, viestintä@mtk.fi.