MTK 100 -juhlavuosi tehdään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa: vieraskynässä Isku


MTK on lähtenyt toteuttamaan juhlavuotensa tapahtumia Suomi 100 -teeman mukaisesti yhdessä koko järjestön voimin ja useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Isku on yksi MTK 100 -juhlavuoden valtakunnallista pääyhteistyökumppaneista. Lue Iskun ajatuksia siitä, miten sijoittamalla hyvään uneen sijoitat samalla itseesi.

Sijoita itseesi,sijoita hyvään uneen. Isku - Suomen paras sänkyjen ostopaikka

Iskun sänkymaailma on nyt entistä parempi ja monipuolisempi! Mallistossa on huomioitu ihmisen erilaiset vaatimukset sekä nukkumistarpeet. Haluamme panostaa asiakkaidemme hyvinvointiin ja siksi olemmekin valinneet mallistoomme kaikki parhaat merkit ja vuoteet.

Unen laatua pidetään terveyden kannalta erittäin tärkeänä. Sopiva määrä laadukasta syvää unta joka yö korjaa päivän rasitusta ja antaa lisää vireyttä sekä jaksamista uuteen päivään. Hyvä ja nukkujan vartalolle sopiva sänky vähentää tutkitusti selkä- ja tukielinsairauksia sekä parantaa elämän laatua.

Vuodemerkkimme Iskussa

TEMPUR® -elämäsi parhaisiin uniin. Kun nukut kerran Tempur-patjalla ja tyynyllä niin huomaat niiden ainutlaatuisuuden. Tempur-materiaali muotoutuu kehosi lämmön ja muotojen mukaan yksilöllisesti. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua täydellisesti ilman unta häiritsevää kääntyilyä. Tempur-patjoilla nukkuukin tutkitusti Suomen tyytyväisimmät nukkujat. Tempuria suosittelee Uniliitto, Suomen Selkäliitto, Suomen Nivelyhdistys Ry, Suomen Fysioterapeutit ja Suomen Kipu Ry.

EKORNES SVANEN® uuden aikakauden 630 IntelliGel® -sängyt Suomessa – nyt vain Iskussa! Edistyksellisen IntelliGel® -kennorakenteen ansiosta Svane-patjat mukautuvat kehon muotoon täydellisesti, taaten optimaalisen nukkumismukavuuden joten nukkujan kehon painolla tai muodoilla ei ole merkitystä, uni on aina levollista!

UNIGOLD-mallisto on syystäkin noussut suomalaisten kestosuosikiksi; se on Iskun suunnittelema ja Suomessa valmistettu. Nyt mallisto on uusiutunut ja niissä on erityisesti panostettu nukkumisen ergonomiaan sekä hengittäviin materiaaleihin. Unigold sänkymallisto on Allergia ja Astmaliiton hyväksymä ja testaama! Takuuvarma Suomalainen sänkymallisto!

CARPE DIEM on Ruotsalainen sängynvalmistaja joissa on ainutlaatuinen patentoitu CDB Contour Pocket System jousisto joka takaa vartalolle täydellisen nukkumisasennon. Korkealaatuiset, käsityönä valmistetut Carpe Diem -vuoteet takaavat yleelliset ja virkistävät yöunet. Carpe Diemin mallistoon kuuluu myös laadukkaat silkkipeitot ja tyynyt jotka viimeistelevät täydellisen nukkumismukavuuden.

HELMI-mallisto on uusin Suomessa valmistettu sänkyperhe, jossa löytyy napakkuutta makeisiin uniin sekä ulkonäköä vaativampaankin makuun. Edullisesti niin koteihin kuin vapaa-ajanasuntoihin.

Ammattitaitoiset ja koulutetut myyjämme tekevät Sinulle myymälöissä ergonomisen nikamatestin, jolla varmistamme että valitsemasi sänky sopii juuri Sinulle.

Tervetuloa palveltavaksi hyvien unien Iskuun!

Juha Pellikka, Kehityspäällikkö, Isku Koti Oy

Tutustu Iskun valikoimiin: www.isku.fi