MTK 100 -juhlavuoden uusi, yhteinen sivusto on avattu osoitteessa kasvutarinoita.fi. MTK 100 -juhlavuoden tavoitteena on tuoda esille maaseudun elinkeinojen ammattiylpeyttä teemalla 100 vuotta kasvua. Juhlavuosi tehdään yhdessä 2017. 

– Juhlavuosi kokoaa yhteen järjestön kaikkia tasoja ja jäsenistöä kertomaan maa- ja metsätalousyrittäjien kasvuntarinoita suomalaiselta maaseudulta. Yhdessä tuotamme juhlavuoden tapahtumia ja muuta ohjelmaa ympäri Suomen. Uusi sivusto toimii juhlavuoden tapahtumakalenterina, johon kootaan niin kansainväliset, valtakunnalliset, alueelliset kuin paikallistason tapahtumat. Juhlavuotta tehdään yhdessä, painottaa MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen

– Sivusto on juhlavuoden keskeisin viestintäväline. Sivustolta löytyy juhlavuoden esittelyvideo, uutiset, tiedotteet, tapahtumakalenteri sekä materiaalipankki ja maa- ja metsätaloustuottajien kasvutarina-videot. Sivuston tietoja päivitetään syksyn mittaan sitä mukaan kun uusia tapahtumia ilmoitetaan mukaan, uutta kuva- ja videomateriaalia valmistuu sekä juhlavuoden kumppanuuksia julkistetaan, kertoo juhlavuoden tuottaja Bettina Lindfors.

Lue koko uutinen tästä