MTK 100 historiallinen työkonekavalkadi Helsingin Rautatientorilta Messukeskukseen


MTK tuo satavuotisjuhlavuotensa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä historiallisia työkoneita näytille iloiseen yleisötapahtumaan Helsingin Rautatientorille pe 9.6. klo 9–15. Ilmaisessa yleisötapahtumassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumasta lähtee liikkeelle yli sadan maaseudun työkoneen kavalkadi kello 13. MTK 100 -työkonekavalkadi kulkee Mannerheimintietä pitkin kohti Messukeskusta, jossa on samanaikaisesti käynnissä MTK:n 34. liittokokous. Tapahtumaa ja kavalkadin etenemistä voi seurata videolähetyksenä netissä osoitteista mtk.fi ja maaseuduntulevaisuus.fi.

Iloinen yleisötapahtuma Rautatientorilla klo 9-15

MTK tuo satavuotisjuhlavuotensa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä historiallisia työkoneita näytille Helsingin Rautatietorille. Vanhojen traktoreiden ja työkoneiden lisäksi esillä on myös viimeisintä kalustoa. Perjantaina 9.6. kello 9 alkavassa yleisötapahtumassa on kone- ja traktorinäyttelyn lisäksi maaseutuaiheisia työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa sekä toiminnallinen, osallistava yritysnäyttely. Ihmeteltävää ja koettavaa on niin aikuisille kuin lapsille. Yleisötapahtuma Rautatientorilla jatkuu klo 15.00 asti. Lue ohjelmasta tarkemmin täältä: mtk.fi/tyokonekavalkadi

Historiallinen työkonekavalkadi Rautatientorilta Messukeskukseen

Yli sadan maaseudun työkoneen kavalkadi lähtee liikkeelle Rautatientorilta kello 13. Historiallisessa kavalkadissa on useita suomenhevosia ja yli 100 konetta ja traktoria vuodesta 1917 vuoteen 2017. Kavalkadi kulkee Mannerheimintietä pitkin kohti Messukeskusta, jossa on samanaikaisesti käynnissä MTK:n 34. liittokokous. Tapahtumaa ja kavalkadin etenemistä voi seurata videolähetyksenä netissä osoitteista mtk.fi ja maaseuduntulevaisuus.fi.

Tapahtuma järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

MTK toteuttaa tapahtuman laajassa yhteistyössä juhlavuotensa pääkumppaneiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toritapahtumaa ovat mukana mahdollistamassa: Aarre-lehti, Apetit, BELARUS -gruppa Finljandija, Elovena, Hankkija, Helsingin kaupunki, HKScan, Koneviesti, LähiTapiola, Maaseudun Sivistysliitto, Masinistit ry: International Harvester Suomi, John Deere Club Finland, Fordson Club Finland, Maaseudun Tulevaisuus, Ponsse, Raisioagro, Ruokatieto Yhdistys ry, Sampo Rosenlew, Suomen maatalousmuseo Sarka, Tanssin Tiedotuskeskus Dance Info Finland, Tapahtumapalvelu Järjestys.fi, Valtra, Vanhat Valmetit -traktorikerho ry, Yara, Ypäjän Hevosopisto, 4H-liitto

MTK perustettiin helluntaikokouksessa 1917. Järjestön satavuotisjuhlavuoden teemana on ammattiylpeys. Juhlavuoden slogan on sata vuotta kasvua, joka kuvastaa järjestön ja sen elinkeinojen keskeistä roolia suomalaisen yhteiskunnan historiassa ja biotalouden tulevaisuudessa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Bettina Lindfors, MTK 100 tuottaja, 040 920 9810  

Emma Pihkala, MTK 100 markkinointikoordinaattori, 040 920 9831
Kimmo Härkönen, turvallisuuspäällikkö, 040 524 4363, kimmo.harkonen@jarjestys.fi (turvallisuus)
-Klaus Hartikainen, viestintäjohtaja, MTK, 040 169 2060 

Tapahtuma Facebookissa: MTK 100 -työkonekavalkadi

#mtk100 #työkonekavalkadi

Tarkempia tietoja tapahtuman ohjelmasta: www.mtk.fi/tyokonekavalkadi

Seuraa tapahtumaa suorana live-lähetyksenä: mtk.fi & maaseuduntulevaisuus.fi