Koko Suomi tanssii ja MTK kutsuvat tanssimaan Rautatientorille 9.6.


MTK:n ilmaisessa yleisöjuhlassa pe 9.6. klo 9­-15 on mahdollisuus tutustua suomenhevosiin, vanhoihin traktoreihin ja muihin maa- ja metsätaloudessa käytettyihin historiallisiin työkoneisiin. Ja mitä olisivat juhlat ilman tanssia? Helsingin Rautatientorilla mahdutaan koneiden ihastelun lisäksi myös tanssimaan Koko Suomi tanssii -kampanjan koreografin Akim Bakhtaouin johdolla. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita, katutanssi sopii kaikille. MTK ry ja Koko Suomi tanssii -kampanja kutsuvat  kaikki mukaan ikään ja liikuntakykyyn katsomatta. 

MTK tuo satavuotisjuhlavuotensa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä historiallisia työkoneita näytille iloiseen yleisötapahtumaan Helsingin Rautatientorille pe 9.6. klo 9–15. Ilmaisessa yleisötapahtumassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle.

Ja mitä olisivat juhlat ilman tanssia! Tapahtumassa on mahdollista osallistua koreografi Akim Bakhtaouin johdolla katutanssihetkeen ja opetella Koko Suomi tanssii -kampanjan katutanssi. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Katutanssi sopii kaikille ikään ja liikuntakykyyn katsomatta.

Opetukset ovat klo 9:40-10 ja 12-12:20.

Juhla huipentuu työkonekavalkadiin klo 13.15, kun yli sata maaseudun työkonetta lähtee liikkeelle Rautatientorilta. Historiallisessa kavalkadissa on useita suomenhevosia ja työkoneita vuodesta 1917 vuoteen 2017. Kavalkadi kulkee Mannerheimintietä pitkin kohti Messukeskusta.

Opettele katutanssi jo ennakkoon

Lisätietoa Työkonekavalkadista

Koko Suomi tanssii 2017
Koko Suomi tanssii -kampanja on käynnissä koko vuoden 2017 ja se on osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa. Kampanjan kannustamana suomalaiset ovat tempautuneet tanssimaan erilaisissa arkisissa ja yllättävissä ympäristöissä: sairaaloissa, päiväkodeissa, kaupunkien johtoportaassa ja virastoissa, seurakunnissa ja suurlähetystöissä. Kampanja on tavoittanut jo noin 650 000 kaiken ikäistä ihmistä, jotka haastavat toisiaan tanssimaan ja julkaisevat omia tanssihaastevideoitaan sosiaalisessa mediassa. Lue lisää kampanjasta: www.suomitanssii.fi

MTK
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille. MTK perustettiin helluntaikokouksessa vuonna 1917. MTK:n satavuotisjuhlavuoden teemana on sata vuotta kasvua ja teemana ammattiylpeys. Järjestön juhlavuosi on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Lue lisää: www.kasvutarinoita.fi, www.mtk.fi

Lisätiedot:

Koko Suomi tanssii -kampanja
Anni Leino, tiedottaja, anni.leino@danceinfo.fi, 040 1823 722

MTK 100
Bettina Lindfors, MTK 100 tuottaja, bettina.lindfors@mtk.fi, 040 920 9810