MTK 100 -juhlavuoden yhteinen materiaalipankki ja tapahtumakalenteri löytyvät kasvutarinoita.fi-sivustolta. Tavoitteena on koota tapahtumakalenteriin juhlavuoden kaikki tapahtumat järjestön eri tasoilla sekä ruoka- ja metsäpuolen Suomi 100 -yhteishankkeisiin liittyvät tapahtumat. Materiaalipankista voi poimia esimerkiksi MTK 100 vuotta kasvua tunnus eri muodoissa, graafinen ohjeisto, juhlavuoden esittelyvideo ja kuvituskuvia. Logodomainista löytyy järjestöllinen viestintämateriaali juhlavuoden kuosissa. 

Tapahtumakalenteri
Ilmoita liittosi, tuottajayhdistyksesi tai metsänhoitoyhdistyksesi tapahtumasta meille, julkaisemme sen yhteisessä tapahtumakalenterissamme kasvutarinoita.fi -sivustolla. Kalenterista löytyy myös ruoka- ja metsäpuolen Suomi 100 -yhteishankkeiden tapahtumat, jotka nivoutuvat osaksi MTK 100 juhlavuoden ohjelmaa; Syödään Yhdessä, Tulevaisuuden Kuusi sekä Bioaika-tapahtumakiertue.

Kaikki järjestön tasot sekä jäsenet on kutsuttu järjestämään tapahtumia ja muuta ohjelmaa MTK 100 juhlavuoteen. Tapahtumakalenteri päivittyy jatkuvasti uusilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla, joihin niin MTK:n jäsenet, sidosryhmät kuin kaikki suomalaiset ovat tervetulleita.

Merkitse sivustolla olevaan lomakkeeseen pyydetyt tiedot tapahtumastasi. Muista kertoa myös tapahtuman yhteyshenkilön tiedot sekä liittää mukaan lyhyt kuvaus tapahtumastasi. Tapahtumasi merkitään juhlavuoden yhteiseen kalenteriin mahdollisimman pian.

Ilmoita MTK 100 juhlasta tai tapahtumasta tästä

Juhlavuoden avoin materiaalipankki

Materiaaleja oman MTK 100 tapahtuman vietsintään löytyy juhlavuoden sivuston materiaalipankista. Sieltä voi poimia juhlavuoden MTK 100 vuotta kasvua tunnus, kuvituskuvia, Suomi 100 tunnus ja muuta aineistoa joita jäsenistö, yhdistykset, liitot ja kumppanit voivat vapaasti käyttää juhlavuoden tapahtumien yhteisessä viestinnässä. Materiaalipankista voit myös ladata tai katsoa MTK 100 juhlavuoden esittelyvideon. Kuvapankista voi ladata julkaisuvapaita kuvia juhlavuoden viestintää varten. 

Juhlavuoden tunnus ja järjestöllinen viestintämateriaali Logodomainissa


Lisäksi MTK 100 juhlavuoden tunnus, graafinen ohjeisto, Suomi 100 tunnus sekä graafinen ohjeisto MTK 100 ja Suomi 100 tunnusten yhteiskäytöstä ja muu juhlavuoden viestintämateriaali kuten kirjepohja, kalvopohja, vuosikello, kokouspöytäkirja löytyy myös MTK:n Salkusta > Logodomain > Tunnukset > MTK100. 

Lisätietoja: 
Bettina Lindfors, tuottaja MTK 100, bettina.lindfors@mtk.fi, 040 920 9810
www.kasvutarinoita.fi